Watt’s Lost 2


Rotterdam 11 juni 2010
Lieve Rotterdammertjes,
er werd gedemonstreerd tegen het politie optreden van 1 mei (zie FeestBeest!) en de sluiting van poptempel Watt. SP en GroenLinks deden hun best en het personeel van Watt was er en voor de rest weer helemaal niemand!!! Duidelijke taal! Voor een beetje effect hadden er 1000 man moeten staan. De revolutie is een verloren zaak.
“Gelukkig dat er nog iemand zijn interesse toont voor de goede zaak!”
Nu had ik beloofd de foto’s op de site te zetten en bij deze dus…maar veel is het allemaal niet!
“Zeer beperkte maar verder mooie boel.”
In het debat in de raad heeft vooral Peter van Heemst zijn ware gezicht laten zien. Hij kiest de kant van de macht in plaatst van het volk en praatte de misdadige staatsterreur goed. Wat deed het verzet 40-45 toch ook altijd weer met dat soort gasten als het te bont werd? Nou, zover is het nog niet. Vergeet het verzet verder maar en zorg goed voor je zelf. Zoek een land of een plaats waar je heen kunt vluchten als het weer zover is! ‘Let it Bleed’ zou Mick Jagger zeggen. Dankzij het slapjanussen van ‘die Partij van die Afgrond’ is Wilders nu groot maar wij blijven gelukkig wel weer de grootste. 38% is weer NIET gaan stemmen! Proficiat! Ondertussen wordt er driftig door gebouwd aan de stad! En dat op een zandplaat die binnenkort gaat schuiven…!!!

“Nog 341 palen te gaan.”
Lieve Rotterdammertjes, ik vrees dat het project “Lieve Rotterdammertjes” zich een beetje in de afbouw fase begint te bewegen… helaas! Maar ja, niks nieuws onder de zon, profeten zijn nu eenmaal niet geliefd in eigen land.
Groetjes Aart
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Watt’s Lost

Comments are closed.